#STOUT DJ School

Leer de kneepjes van het draaien
met onze dj-workshop of dj-cursus

Wat kan je van onze
dj-workshop verwachten?

Aanvraagformulier

Proeft het naar meer?
Kies dan voor onze dj-cursus!

Wat kan je van onze
dj-cursus verwachten?

Leer DJ'en in 4 weken

In 4 prive-lessen van 1,5 uur leer je alles wat je moet weten om jou eerste serieuze feestjes aan te kunnen. Je leert onder andere te werken met professionele Pioneer DJ apparatuur, zoals je deze in de clubs tegenkomt.

Je eigen DJ-set samenstellen

Tijdens de cursus raak je bekend met de DJ-programmatuur om jouw eigen set in voor te bereiden. Je leert welke kanalen er zijn om jou muziek en mixes op te kunnen vinden en hoe je jouw collectie overzichtelijk kunt houden.

De eerste stappen als DJ

We ontwikkelen jouw DJ alias en werken naar je eerste promotie-materiaal. In de laatste les maken we een kleine DJ-video om je toekomstige boekers mee te kunnen verleiden. Na deze cursus heb je alles in huis om professioneel als DJ voor de dag te komen!

Twijfel je nog?

Kies dan voor onze introductieles van ā‚¬ 65,- , of schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte van onze algemene workshopdagen.

Meld je aan voor onze DJ-cursus

Waarom DJ-en?

Ben je gefascineerd door de wereld van muziek, feesten en elektronische beats? Wil je de vaardigheden leren om een geweldige DJ te worden en de dansvloer te domineren met je eigen mixen? Dan is onze DJ-cursus en workshop precies wat je nodig hebt! In deze uitgebreide tekst nemen we je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van DJ’en, leggen we uit waarom het belangrijk is om deze skill aan te leren en laten we je zien hoe onze cursus jou naar een hoger niveau kan tillen.

De oorsprong van DJ’en kan worden teruggevoerd naar de jaren ’40 en ’50, toen radio-dj’s begonnen te experimenteren met het mixen van verschillende platen om een naadloze overgang tussen nummers te creĆ«ren. Het was een revolutie in de muziekwereld en legde de basis voor wat later zou uitgroeien tot een wereldwijde cultuur. In de jaren ’70 en ’80 kwam DJ’en echt tot bloei, vooral binnen de opkomende hiphop- en discoscene. DJ’s begonnen te scratchen, samples te gebruiken en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Vandaag de dag is DJ’en een essentieel onderdeel van de muziekindustrie. DJ’s staan niet alleen achter draaitafels in nachtclubs en op festivals, maar ze zijn ook producers, remixers en artiesten die hun eigen muziek creĆ«ren. Met de opkomst van technologische innovaties, zoals digitale DJ-controllers en software, is het nog nooit zo toegankelijk geweest om zelf als DJ aan de slag te gaan.

Maar waarom zou je eigenlijk DJ willen worden? Wat maakt deze skill zo waardevol en belangrijk? Ten eerste biedt DJ’en je de mogelijkheid om je muzikale expressie te uiten. Je kunt je eigen unieke stijl ontwikkelen en je favoriete muziek tot leven brengen door middel van creatieve mixen en mash-ups. Het stelt je in staat om een verhaal te vertellen en de emoties van je luisteraars te beĆÆnvloeden. Of je nu een energieke set wilt neerzetten om mensen aan het dansen te krijgen of een ontspannen sfeer wilt creĆ«ren tijdens een lounge-evenement, als DJ heb je de controle over de muzikale ervaring.

Daarnaast opent DJ’en de deuren naar verschillende carriĆØremogelijkheden in de muziekindustrie. Naast het draaien in clubs en op festivals, kun je ook optredens boeken op bruiloften, bedrijfsevenementen, schoolfeesten en nog veel meer. Het is een vaardigheid die gewild is en waar altijd vraag naar is. Als DJ kun je je passie omzetten in een professionele carriĆØre en deel uitmaken van de muziekscene die mensen verbindt en vreugde brengt. Meld je direct aan!

DJ worden in de Ijmond

Ontdek de beste DJ-cursus en workshop in de omgeving IJmond, waaronder Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, IJmuiden en Velsen Noord. Of je nu een bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest of schooluitje plant, onze DJ-cursus is de perfecte activiteit!

In onze studio, gevestigd in de bruisende Broedmachine in Beverwijk, bieden wij een inspirerende omgeving waar je de kunst van het DJ’en kunt leren. Onze ervaren DJ’s begeleiden je stap voor stap bij het ontwikkelen van de essentiĆ«le vaardigheden en technieken.

Of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt, onze DJ-cursus is geschikt voor alle niveaus. Leer mixen, beatmatchen en een unieke set creƫren die je publiek versteld doet staan. Onze workshop is interactief, boeiend en vooral leuk!

Als je op zoek bent naar een DJ-cursus in de buurt van Beverwijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We streven ernaar om hoog in de zoekresultaten te verschijnen, zodat je gemakkelijk onze studio in de Broedmachine kunt vinden.

Wacht niet langer en boek vandaag nog onze DJ-cursus voor een onvergetelijke ervaring met je collega’s, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest. Neem de eerste stap naar het worden van een geweldige DJ en domineer de dansvloer met jouw muzikale skills! Meld je direct aan!

#STOUT? - Family Membership

#Stout - Family membership

ā‚¬ 2.95 p/maand

#STOUT? - V.I.P. Membership

#Stout - V.I.P. Membership

ā‚¬ 12.95 p/maand

welkom