Meer dan alleen #stout

Waarom lid worden van #Stout?

Waarom lid worden van #STOUT? Niet alleen ben je altijd op de hoogte van onze nieuwste collectie, maar ook  al onze acties, promoties en kortingen. Zoals bijvoorbeeld onze #STOUT Members Only Feesten en natuurlijk onze #Stout Sample Sale.

We bieden deze exclusieve evenementen aan omdat leden voor ons heel erg belangrijk zijn, zonder leden is er namelijk ook geen #STOUT! Je bent al lid vanaf 2,95 per maand! 

Als je dat niet doet mogen we hopen dat je geen cookies heb geaccepteerd.. We hebben je IP-adres.. U kan hier nog snel lid worden..

#STOUT Sprayt

JOng, oud, iedereen #Stout

Wij verbinden verschillende generaties op een feestelijke manier. Wij doen dit met o.a. onze on- en offline entertainment in de vorm van feesten, dj-sets, optredens en onze eigen muziek, we streven ernaar iedere vrijdag iets uit te brengen. 

In het verlengde hebben we een lifestyle shop, waarin een breed scala aan artikelen is opgenomen denk aan truien, shirts maar ook accessoires zoals rugzakken, sokken, laptoptassen etc.

Waar we goed in zijn!

Het uiteindelijke doel is om met de opbrengsten, weer wat terug te doen voor de jongeren die op het moment door de maatschappij zijn gelabeld als “stout”. Denk hierbij aan jongeren die niet helemaal op het juiste spoor zitten (vaak door hun omgeving) en in sommige gevallen in gesloten instellingen zitten.

 

#STOUT feestweek heemskerk
STOUT DJ OPTREDEN

Wat we graag doen!

Wij geven workshops en nemen ze mee in de organisatie van events, het maken van muziek en meer, om hen op deze manier te inspireren. Onze boodschap aan hen is; dat je met de juiste focus, alles kunt bereiken!

 

 

Contact

Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 11:00 tot 17:00

Handelsnaam: #STOUT

Parallelweg 7, 1948 NK Beverwijk


KVK Alkmaar: 66991803
BTW-nummer: NL002234547B63

IBAN: NL69 KNAB 0255 5405 07

#STOUT? - Family Membership

#Stout - Family memebership

€ 2.95 p/maand

#STOUT? - V.I.P. Membership

#Stout - V.I.P. Membership

€ 12.95 p/maand

welkom